хурма қосылған печенье

Ораза кезінде әр үйден табылатын хурманы қосып печенье жасап көрдім. Печенье қамырына әртүрлісі келе береді. Мен «жұлдызды печенье«нің қамырын қолдандым. Ендігіде, Толғанай айтқан рецептті жасап көрмекшімін.

Хурмалардың дәнектерін алып тастаңыз. Қамырдан жаңғақ үлкендігінде үзіп қойып, хурма жұмсағымен араластырыңыз. Алдын ала хурманы тураудың қажеті жоқ. Духовка ыдысына фольга төсеп, соның үстіне печеньелерді тізіп 160С пісіріңіз. 15 минутта печенье дайын болады. Үсті сәл ғана қызаруы тиіс. Cуыған печенье үстіне қант пудрасын себіңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s