Сәтсіз піскен бір тағамды сіз не істейсіз? Тамақ пісірумен қызыға бастағанымда, өте шыдамсыз болғандығымнан болар, сәтсіз шыққан тағамдарды ешкімге көрсетпей 10 пакетке орап (қалың оралса тасталған саналмайды сынайы) лақтыра салатынмын. Кейін «ысырап» болады деп, сәтсіз тағамдарды алдап-сулап ініме жегізетін болдым. Қазір болса, ең тиімді тәсілге көштім – сәтсіз шыққандарды рисайклингке жіберіп, басқа тағам жасауға тырысамын – яғни «сәтсізден» «сәтті» жасау мен үшін үлкен challenge.
Мысалға өткенде сәбізді кекс пісірдім. Іші жақсы піспей қалыпты (мұздай сүт қосқанымның кесірі). Лақтыруға қимадым. Тіпті бір шетінен (ужас!) сәтсіз шыққанына қуандым да (challenge ғой!). хехе. Не істедім айтайын ба? Кексті блендердан өткізіп алдым да, 2 жұмыртқа мен тағы аздап қант пен ұн қосып бәрін араластырдым. Маффин ыдыстарына құйып пісірдім. Дәмді шықты! Елдерге айтпадым бірақ recycling екенін =)
Жарайсың!!! Таңқалдыруды қоймайсың ғой :)
=)
хорошо придумала.. а я-то думаю что у меня кекс иногда нормальный иногда нет, из-за молока значит..
я считаю, что при приготовлении любой выпечки очень важно чтобы все ингредиенты были комнатной температуры. Даже мука. Если заранее все «отогреть» – любая выпечка хорошо получится. Жалко что когда тороплюсь или (что скрывать) ленюсь, всегда про это правило забываю.
ooo. kuwti!!joktan bar kylu bir oner, bardan jok kylu ekinwi oner, alendi joktan tagy bar kylu uwinwi oner :D
ондай болса – бардан жоқ қылу ең жиі кездесетін өнер түрі =)
Эля, ужас! Мынау біз жеген маффиндер ғой)))))))))) Біз мақтап ендеше))))))))
wahahaha!!!!! surprise!!! =)))) мақтасаңдар жаман болмағаны ғой енді
)))))))))))
mende de arasinda ortasi pispey kaladi, sutti kop kuip jibergennen dep oilap jurgem. ne bolsa da endi amalin taptik ))) El’vira, vi generator idey!
))) если нужда заставит, то многое можно придумать.
Сен көрінбей кеттің ғой. Амансын инш. Аспаздыққа қайтып келуіңмен!
rahmet amanbiz. tek auilda edik, ol jaktagi komptin nastroikalarin tiisip edim, sizdin saitti ashpai koidi. durai almadim :(