Omurice! (Omelet rice)

Ішіне: тауық + пияз + сарымсақ + томат пастасы + тұз бен бұрыш + аздап су + піскен күріш

Сыртыңа: жұмыртқа + тұз + аздап сүт + кетчуп

Алдыменен майдалап туралған пияз бен сарымсақты қуырып алыңыз да, туралған тауық және тұз/бұрыш қосыңыз. Тауық пісе бергенде томат пастасын қосып, аздап сумен буқтырып аласыз да, піскен күріш қосасыз. Бөлек ыдыста 2 жұмыртқа мен аздап сүт және тұз/бұрыш қосып араластырасыз. Енді табаға жұмыртқаның бір жағын қуырып алып, ортасына күріш қоспасын қойып, шеттерін орайсыз да, ыдысқа теріс аударып төңкересіз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ет тағамдары, Көкөніс тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s