Слоеная самса

Қамыры: ұн + тұз + су. Қамырды илеп, жұқалап жаю керек те, үстіне ерітілген сары майды жағу керек. Орап, самса үлкендігіне қарай кесіп, дайын қамырды кем дегенде 1-2 сағат мұздай жерге қою керек.

Ішіне: сиыр етінен фарш + асқабақ + пияз + сарымсақ + қара бұрыш пен тұз. Қалаған формада орап, үстіне жұмыртқа сарысын жағып, тмин себу керек. Ас болсын!

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ұн тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

9 Responses to Слоеная самса

  1. Ainameken айтады:

    Кәдімгі мантының қамыры сияқты жасай берсе бола ма, Элвирка?

  2. Zanna айтады:

    Samsa istep kormebem et salip tuigenson kaitem maiga pisirem be alde duhopkide pisirem be ?????

    • elvira айтады:

      Екі жағдайда да етті алдын ала қуырып алғаныңыз жақсы. Майлы ет болса немесе көбірек пияз қосып пісірсеңіз алдын ала қуырмай духокаға салып пісірсеңіз болатын сияқты

  3. alia айтады:

    tmin degen sozge tusnbedm

  4. akniet айтады:

    самсанын нанын дайындауды аныктап жазыпжберндерш

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s