теріс аударылатын жеміс бәліші

Теріс аударылатын тәтті бәліштер жинағыма тағы біреуін қосып қойдым. Бұл бәлішке аз-ақ ұн қолданылатыны оны басқа бәліштерден ұтымды ететіні сөзсіз. Тез әрі дәмді сериясынан бір бәліш.

  • 50 гр сары май
  • 2 алма
  • 3 шабдалы
  • 4 ас қасық қант
  • аздап корица
  • 1 тәтті сүт
  • 2 жұмыртқа
  • разрыхлитель
  • 7 ас қасық ұн

Алдыменен табада май ерітіп, қантты қайнатыңыз. Енді қабығы аршылып, төртбұрыштап туралған жемістерді қосып 3 минуттай пісіріңіз. Корица қосыңыз. Астын өшіріп, суытыңыз.  Бөлек ыдыста тәтті сүтке 2 жұмыртқа қосып араластырыңыз. Ұн мен разрыхлитель қосыңыз. Енді, форманы майлап, оның ішіне алдыменен жемістерді, жемістердің үстіне де қамырды төгіңіз. 180-200С духовкада 30 минуттай пісіріңіз. Пісіп піспегенін шұқып тексеріңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Тәтті бәліштер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s