мантар курабиеси (revised)

Бұл печеньенің рецепті бұрындары берілген / аспаздыққа жазылған болатын. Печеньенің аты – мантар курабиеси (қаз. саңырауқұлақ печеньесі).

  

Печеньелерім саңырауқұлаққа енді ғана ұқсай бастаған сияқты, бұрындары онша ұқсамайтын еді. Мәселе мынада екен – печеньенің үстін майдың қақпашасымен емес, ұзын мойыны бар бутылканың ауызымен бастыру керек. Сонда мынандай болып емес, жоғарыдағыдай болып піседі. Бірақ әрине, әркімге әрқалай ұнауы мүмкін.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

6 Responses to мантар курабиеси (revised)

  1. Анар айтады:

    Маған мынау ұнап тұр!

  2. asem айтады:

    qant pudrasy degen, ka’dimgi qant pa?

    • elvira айтады:

      жоқ, қант пудрасы дегенің орысшасы «сахарная пудра». Дүкендерде көбіне дәмдеуіштер тұрған жерде сатылады.

      • asem айтады:

        rahmet, biraq eger pudra bolmasa, ka’dimgi qantty paydalanugha bola ma?

  3. elvira айтады:

    Асем, қант қолдансаң да болады. Бірақ ондай жағдайда қант толық ерігенге дейін араластыру керек маймен. Сонда ғана печенье жұмсақ болады. Қант қамырды қатты етеді.

Leave a reply to elvira Жауап беруден бас тарту