мантар курабиеси (revised)

Бұл печеньенің рецепті бұрындары берілген / аспаздыққа жазылған болатын. Печеньенің аты – мантар курабиеси (қаз. саңырауқұлақ печеньесі).

  

Печеньелерім саңырауқұлаққа енді ғана ұқсай бастаған сияқты, бұрындары онша ұқсамайтын еді. Мәселе мынада екен – печеньенің үстін майдың қақпашасымен емес, ұзын мойыны бар бутылканың ауызымен бастыру керек. Сонда мынандай болып емес, жоғарыдағыдай болып піседі. Бірақ әрине, әркімге әрқалай ұнауы мүмкін.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

6 Responses to мантар курабиеси (revised)

  1. Анар айтады:

    Маған мынау ұнап тұр!

  2. asem айтады:

    qant pudrasy degen, ka’dimgi qant pa?

    • elvira айтады:

      жоқ, қант пудрасы дегенің орысшасы «сахарная пудра». Дүкендерде көбіне дәмдеуіштер тұрған жерде сатылады.

      • asem айтады:

        rahmet, biraq eger pudra bolmasa, ka’dimgi qantty paydalanugha bola ma?

  3. elvira айтады:

    Асем, қант қолдансаң да болады. Бірақ ондай жағдайда қант толық ерігенге дейін араластыру керек маймен. Сонда ғана печенье жұмсақ болады. Қант қамырды қатты етеді.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s