қуырылған гүлді қырыққабат

Жасалынуы жеңілдің жеңілі! Әрі арзан, әрі тойымды, әрі дәмді! Айтпақшы, блогтың оң жағына кей сілтемелерді жазып қойдым. Аспаздық тақырыбына жазатын қазақ тілді басқа блогшы танитын болсаңыз, маған да айтуыңызды сұраймын. Оқып жүрген өзге тілді қызықты блогтарыңызбен де бөлісе жүрсеңіз қуанамын. Ас үнемі дәмді болсын!

  • 2 жұмыртқа
  • 1 кішкентай гүлді қырыққабат
  • кептірілген нан ұнтағы
  • сұйық май

Қырыққабатты жуып, гүл түйіндерге бөліңіз. Жұмыртқаларға аздап тұз қосып араластырыңыз. Қырыққабат түйіндерін жұмыртқа қоспасына малып, жақсылап қызған майға салып қуырыңыз. Қаласаңыз, жұмыртқадан кейін кептірілген нан ұнтағына батырып қуырсаңыз да болады.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Көкөніс тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

4 Responses to қуырылған гүлді қырыққабат

  1. Aina meken айтады:

    иәә, шынымен жақсы екен! сосын майлы емес. мен брокколдан жасадым

  2. Aina meken айтады:

    брокколи

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s