kimbap

Кимбапты да, сушиды да бірдей жақсы көремін. Қасына жақсы соя соусы болса болды: таңғы асқа да, түскіге де, кешкіге де асым бола алатын тағамның түрі. Кимбапты сушиден өзге жасайтын начинкасы ғана емес, күріші де – уксусты қоспаны керек етпейді. Төмендегі кимбапқа тағы қияр қосылса жақсы, мен ұмытып кетіппін.

  • піскен күріш
  • дайын ким жапырақтары
  • тунец консервісі
  • бір жұмыртқа
  • майонез
  • қияр

Жұмыртқаны қуырып алыңыз. Қияр мен жұмыртқаны жуан кесінділерге тураңыз. Тунецтің суын төгіп, қалғанын бір шәй қасық майонезбен араластырыңыз. Ким жапырағы үстіне ыстық күрішті, күріштің үстіне бір қасық тунец + майонез қоспасын және бір-бір кесіндіден жұмыртқа мен қияр қойып ораңыз. Осыны күріш біткенге дейін қайталаңыз. Оралған кимбапты 1,5 см қалыңдықта тураңыз. Кимбап соя соусысыз да жақсы.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Балық тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s