саңырауқұлақ қосылған бәліштер

Тәуелсіздік күнімен баршамызды! Еліміздің жетістіктерін көруді және ұдайы елімізбен мақтан етуды жазсын! Ешкімге, ешнәрсеге тәуелді болмайық!

  • 200 гр сары май
  • 6 ас қасық қаймақ
  • 0,5 ш.қ разрыхлитель
  • 2,5 стакан ұн
  • 350 гр саңырауқұлақ
  • 1 тал пияз
  • сұйық май
  • тұз, қара бұрыш
  • аскөк
  • 1 жұмыртқа сарысы

Майды ұнға турап, ұнтақтаңыз. 3 ас қасық қаймақ + тұз + разрыхлитель қосыңыз. Тоңазытқышқа 30 минутқа қойып қойыңыз. Енді, саңырауқұлақтарды жуып, майдалап тураңыз. Майдалап туралған пияз бен аскөк қосыңыз. Тұздаңыз. Бәрін жақсылап қуырып болған соң қалған 3 ас қасық қаймақты қосып, араластырып, табаның астын өшіріңіз. Қамырдан жаңғақ үлкендігінде үзіп, ішіне суыған начинка қойып ораңыз. Үстіне жұмыртқа сарысын жағып 180С ыстық духовкада 30 минут пісіріңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Көкөніс тағамдары, Ұн тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s