кабачок пен ет қуырмасы

Жұмаларыңыз құтты, жақсылыққа толы болсын! Кабачок пен ет қуырмасының жасалынуы өте тез, үйіміздің бас дегустаторы – інім – ұнатып жегеніне қарағанда, дәмі де жақсы. Қасына күріш пісірсеңіз болады, дегенмен жеке тағам ретінде де жақсы.

  • 200 гр фарш
  • 1 үлкен кабачок
  • 1 ащы бұрыш
  • 1 көк бұрыш
  • 2 дана саңырауқұлақ
  • 1 қызанақ
  • 1 түйір сарымсақ
  • 1 пияз
  • тұз және аскөк
  • 1 ш.қ. кептірілген жалбыз

Алдыменен жалбызды + сарымсақты + ащы бұрышты майға қуырыңыз. Пиязды майдалап турап қосыңыз. Пияз сәл қуырылып болған соң, етті қосып қуырыңыз. Қызанақты аршып, қосыңыз. Тұздап, бұрыштаңыз. Сарымсақ пен көк бұрышты турап қосыңыз. Кабачокты аршып, 1 см қалыңдықтағы ұзыншаларға тураңыз. Етке қосып, араластырыңыз. Қайнаған су қосып, астын басып бұқтырыңыз. Су тартыла бергенде, аскөк қосып жайлап араластырыңыз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Гарнир мен соустар, Ыстық тамақ. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s