балық сорпасы

Аз майға туралған пияз бен үккіштен өткізілген сәбізді қуырыңыз. 1 түйір сарымсақ пен ащы бұрыш қосып араластырыңыз. Су немесе ет суын құйып, қайнатыңыз. Тұз қосыңыз. Енді сорпаға майдалап туралған картоп пен орта үлкендікте туралған балықтың етін (филе) қосыңыз. 15 минуттай пісіріңіз. Аскөк турап қосыңыз. Қасына нан қытырлақтарын (сухарики) қосып сервис жасасаңыз болады.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Балық тағамдары, Сорпалар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

2 Responses to балық сорпасы

  1. altygradus айтады:

    укропты сағынып отырмын. Осы сенің осындай әңгімелерің ақ бітпейд екен дерсің хахаха
    Жапонияда укроп жоқ:(. Жалбыз бар петрушка бар укроп жоқ

    • elvira айтады:

      тұқымын жіберейін ба, өзін егесің? ана сарымсақ отырғызғандағыдай бір топ болып ексеңдер болады – кім білед, Жапония шеңберінде жаңалық ашатын боларсың біздің укроппен =) осындай игі істің себепшісі болғым келер еді

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s