духовкада піскен балық

Осы балықтың қасына қалауыңыз бойынша соус жасасаңыз болады, не болмаса (балық сүйегін алып тастап) мен сияқты салат жапырақтарына орап жесеңіз болады =) Әсіресе тауықты шөпке орап жегенді ұнатамын. Кореяда жұққан бір әдет.

  • балық
  • майонез
  • сарымсақ
  • зәйтүн майы
  • тұз
  • бұрыш
  • лимон суы

Балық пен майдан басқасының бәрін бір ыдыста араластырыңыз. Аздап аскөк қосылса да болады. Балықты жуып кептіріп алыңыз. Енді майонез қоспасын балыққа жағыңыз. Жиырма минутқа қойып қойыңыз.  Пісіретін ыдысты майлап, балықты қойып, 220С алдын ала қыздырылған духовкада пісіріңіз. Қасына қалаған гарнир немесе соус жасауға болады.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Балық тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

2 Responses to духовкада піскен балық

  1. maryam айтады:

    Salem, Elya. Kalaisin. men de balik jasap korsem dep edim erten tyski aska. Duhovkaga salganda betin jabu kerek pe ana jiltir kagazdar bar edi goi. alde kerek emes pe?

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s