кабачкиден оладьи

«Дәмді және тез» категориясына кіретін тағамның түрі. Әсіресе пайдалы көкөністерді кішкентайларымызға жегізе алмаған кезде жақсы вариант. Қант қосып, тәтті жасауға болады. Төмендегі мөлшерден шамамен 13 шақты оладьи шығады.

  • 1 кабачок
  • майдалап туралған аскөк
  • 3 қасық ұн
  • 2 жұмыртқа
  • аздап разрыхлитель немесе ас содасы

Кабачокті майда үккіштен өткізіп қалған заттармен қосып араластырыңыз. Аз майға үсті-астын қызартып пісіріңіз. Қасына қаймақ қойып, ыстықтай жеген жақсы.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Көкөніс тағамдары, Таңғы ас. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s