қызыл апельсинді кекс

Осы сенбі екінші ауызашарымды беремін. бұйырса. Содан соңғы екі күн «не пісірсем?» деген сұрақ айналып кеп мазалауда.

  • 2 жұмыртқа
  • 1 стакан қант пудрасы
  • 150 гр сары май
  • 1 ш.қ. разрыхлитель
  • жарты стакан жаңғақ
  • қызыл апельсин

Жұмыртқаларды қант пудрасымен жақсылап араластырыңыз. Жұмсарып қалған майды қосыңыз. Тағы да араластырып, ішіне ұн мен разрыхлитель қосыңыз. Осы сәтте қамыр қоюлау болады (печенье қамыры сияқты). Ішіне апельсин етін салып қосқаннан кейін қамыр керек сұйықтықта бола қалады. Ең соныңда үгітілген жаңғақтарды қосыңыз. Қамырды майланған ыдысқа қойып, 180С үсті қызарғанға дейін пісіріңіз. Үстіне қалауыңыз бойынша қант пудрасын сепсеңіз болады.

п.с.: келесі жолы жасағанымда ішіне кокос талшығын қосқым келеді. жақсы үйлесетін сияқты.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: кекстер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s