арша маффиндері

Біздің үйде компот ішіліп, ішіндегі жемістер болса көбіне қалып қалады. Мен сияқты әр нәрсені кәдеге жаратудың параноиктары кәстролдің түбінде қалған жемістерді тастай салуға қимайды. Сол піскен жемістерді утилизациялаудың бір әдісін ұсынып тұрмын. Маффиндер өӨөте сәтті шықты деп астын сызып қояйын.

– 100 гр сары май
– жарты стакан қант
– 1 жұмыртқа
– жарты стакан сүт
– 1 стакан ұн
– разрыхлитель
– 1 кесе піскен (компоттан) алма

Май мен қантты араластырыңыз. Жұмыртқа мен сүт қосыңыз. Ұн мен разрыхлитель қоспасын қосып араластырыңыз. Маффин ыдыстарға бір қасық қамырдар, бір қасық алмадан, қайта қамыр кезегімен қойып шығыңыз. 200С ыстық духовкада пісіріңіз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: маффиндер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s