мини алма маффиндер

Бұрынғы рецептті сәл өзгертіп жасадым. Маффиндердің үсті тегіс емес болғаны ерекше бір сүйкімділік берген сияқты.

– 1 стакан ұн
– 1 ш.қ. разрыхлитель
– 4 ас қасық қант
– 0,5 стакан қант пудрасы
– 2 жұмыртқа
– 100 гр сары май
– аздап корица
– қабығы аршылып, майдалап тұралған 1 үлкен алма

Жұмыртқа + қант пудрасы + қантты қол миксермен (ор.венчик) араластырыңыз. Жұмсартылған май мен майда төртбұрыштарға тұралған алманы қосыңыз. Енді ұн мен разрыхлительді да қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Маффин формасына арнайы қағаздарды тізіп, 2 ас қасықтан құйып шығыңыз. Шамамен 12 маффин шығу керек. 190С үсті қызарғанға дейін пісіріңіз. Дайын маффиндердің үстіне қант пудрасын себелеңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: маффиндер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s