французша ет

рецептпен сымбат бөліскен болатын. бұл тағам тез әрі оңай категориясына жатады. әсіресе студент қауымға ұнауы керек. сымбат, рецептіне рахмет!

– ет
– пияз
– майонез
– бұрыш
– ірімшік

етті тұрап, жұқартып ұрыңыз. Еттің үстіне бұрышты себелеңіз.

Пиязды шеңберлеп тұрап, еттің үстіне тізіңіз. Пияздың ұстіне де бұрыш себелесеңіз болады.

ірімшікті жұқалап кесіп, пияздың үстіне тізіңіз. ірімшіктің үстіне де молынан майонез жағыңыз. 180С духовкаға қойып, үсті қоңырқай бола бастағанға дейін пісіріңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ет тағамдары, Мастер-класс. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s