жұмыртқа ішінде кәді

– 3 орта үлкендігінде кәді
– 3 жұмыртқа
– 100 гр сүт
– 2 ас қасық ұн
– тұз
– бұрыш
– аскөк

соус үшін:
– 1 ас қасық қаймақ
– 1 ас қасық майонез
– 2 түйір сарымсақ
– аскөк

жұмыртқа + сүт + ұн + тұз + бұрыш + тұралған аскөк араластырыңыз. Кәділерді 1 см қалыңдықта тұрап, жұмыртқа қоспасына батырып, майға қуырыңыз. Соус үшін, қаймақ + майонез + езілген сарымсақ және аскөк араластырыңыз. Қалауыңыз бойынша кәділерді жәй соусқа батырып жесеңіз де болады, не болмаса «тещин язык» салатына ұқсатып, арасына қызанақ қойып сервис жасасаңыз болады. ас болсын!

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Көкөніс тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s