пашот жұмыртқасы

төмендегі жұмыртқаларды көбіне салаттарды әсемдеу үшін жасайды. бөлек жеке тағам ретінде де жаман емес. байқағаным: сірке қосылған суға піскеннен ба, жұмыртқа ағының дәмі еш сезілмейді, ал сарысы ешқандай өзгеріске ұшырамайды.

– 1 литр су
– 1 ас қасық сірке
– 3 ш.қ. тұз
– жұмыртқа

Суды қайнатып, сірке мен тұзды қосқаннан кейін астын басыңыз. енді жұмыртқаны алдыменен бір кесеге жарып, суға бір ағынмен төгіңіз. су тұзды болғаннан жұмыртқа ағы жайылып кетпей тез арада қатады, жұмыртқа сарысы болса сулы болып піседі. пашот жұмыртқаның жақсы шығуы үшін жас және салқындатылған жұмыртқа қолданылуы керек.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Гарнир мен соустар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s