ottogi карри соусы

осыдан 2-3 ай бұрын сонау кореядан келген корей досымызды алматының корейлік ресторандарына апарып тамақтандырмақшы болғанбыз. корей тағамдарын қызық көргенімізді байқаған қонағымыз пакеттелген ottogi souce беріп, жасап көруімізді ұсынды. оны жасап көру бүгінге жазылған екен. карридің хош иісі бүткіл үйге жайылып, кореядан гөрі үндістанды есіме салды. үстіміздегі үнді көршілеріміз де бір марқайып қалған болар.

– 200 гр ет
– 2 картоп
– 1 сәбіз
– 2 тәтті бұрыш
– 1 орта пияз
– литр су
– оттоги карри соусы

Етті, картопты, бұрыш, пияз бен сәбізді орта үлкендікте тұраңыз. Алдыменен етті майға қуырып, оның үстіне пияз, содан кейін сәбіз бен қалған заттарды қойып қуырыңыз. Сәбіз жұмсара бастаған кезде қайнаған су құйып біраз қайнатыңыз. Отта жәйлатып, карри соус ұнтағын себелеп қойыңыз. жақсылап араластырып, астын көтеріп соус қоюланғанға дейін пісіріңіз. гарнирге күріш не болмаса макарон жақсы келеді.

п.с.: оттоги соусын азық-түлік корей магазиндерінен таба аласыз. ондай дүкендер темирязева-маркова көш. қиылысында, әйтеке би-желтоқсан көш қиылысында бар.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Гарнир мен соустар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s