асқабақтан оладьи

Асқабақтан көптеген дәмді де нәрлі, сондай-ақ диеталық тағамдар әзірлеуге болады. Бүгін асқабақтан жасалынған оладьилерді ұсынбақшымын. Үйдегілер оладьи ішінде асқабақ емес сәбіз деп қалмауы үшін, менің ойымша, қант мөлшерін көбейтіп, асқабақты алдын ала пісіріп aлу керек (төменде жақша ішінде өзгертулерім көрсетілген). Тұпнұсқа тәсілімен / мөлшерімен жасар болсаңыз, қасына варенье не болмаса бал қосып берілген жақсы. талғамға қарай. оладьиге альтернатива – асқабақ құймағы.

– 1 стакан айран
– 1 жұмыртқа
– 150 гр асқабақ (піскен)
– 250 гр ұн
– 1 ас қасық қант (3 ас қасық)
– аздап тұз (0,5 ш.қ.)
– корица (1 ш.қ.)
– разрыхлитель (1 ш.қ.)

айран + жұмыртқа + тұз + ұн мер разрыхлитель + асқабақ қосып бәрін араластырыңыз. Жақсылап қыздырылған табаға 2 ас қасықтай сұйық май құйып, оладьи қамырын ас қасықтап қойып, екі жағын қызартып пісіріңіз. ас болсын!

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Көкөніс тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s