сазан қуырмасы

Терең ойлы, салауатты адамдармен сөйлескенімде өзімді сұмдық ақылсыз сезінсем де, үнемі ырза боламын. Соңғы екі күнде «тыңдаған сайын, тыңдай бергін келеді» классификацияма Ержан Сүлейменов пен Ольга Каплина да қосылды. Олардың шеберлігіне қарап «қап, жас кезімде журналистикаға бара беру керек еді» деп тағы ойладым. әдемі сөйлей алу – үлкен өнер.

п.с.: Бүгін мамамдар бір аптаға шет ел жаққа кетті. Інімнің еркелігін көтере алмай тағы қиналатын болдым + басталғалы тұрған үй ремонты бар.

– 1 кг сазан белдеме еті
– сұйық май
– тұз
– ұн

Бадықты ірі бөлшектерге бөліп, жуыңыз да тұзды суға 30 минутқа қойып қойыңыз. Балықты сәл кептіріп, екі жағын да ұнға малыңыз. Енді аз майға екі жағын қуырыңыз. Қуырған кезде табаның үстін жабыңыз. Майдың азайғаның көрсеңіз, үстінен қосыңыз.
Гарнирға картоп пюресі жасалынса жақсы.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Балық тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s