"картоп" печеньесі

«картоп» печеньенің басқа бір нұсқасы.

– 300 гр ұнтақталған печенье
– 120 гр қара шоколад
– 150 гр сары май
– 2 жұмыртқа сарысы
– 2 ас қасық қант

Печенье ұнтағына қант қосып араластырыңыз. Май мен шоколадты бөлек ыдыста ерітіңіз. Сәл суытып, шоколадқа жұмыртқа сарысын қосыңыз. Араластырыңыз. Печенье ұнтағынан аздап қалдырып, қалғанның бәрін шоколадқа қосып араластырыңыз. Маффин ыдысыңыздың әр ұясына қалған печенье ұнтағынан сеуіп, үстіне шоколад қоспасын тығыздап қойыңыз. Тоңазатқышта 3-4 сағат ұстап, сервис жасай беруіңізге болады.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s