тойымды печенье

– 80 гр «ряженка»
– 50 гр сұйық май
– 30 гр жұмсарған сары май
– 1 жұмыртқа
– 80 гр қант
– 80 гр қант пудрасы
– разрыхлитель
– кокос талшығы
– 80 гр крахмал
– ұн

Жұмыртқа + айран + май + қант + қант пудрасы + кокос араластырып, разрыхлительмен араласқан ұнды жәйлап қосыңыз. Жұмсақ қамыр илеңіз. Илеген кезде крахмал қосыңыз. Қалаған үлкендікте домалақ печенье жасаңыз. 180С духовкада үстін сәл ғана қызарған кезге дейін пісіріңіз. Дайын печеньелердің үстіне қант пудрасын себіңіз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s