тойымды таңғы ас

Осындай «жұмыртқалы ет» араб елінен келді деседі елдер, нақтысын білмеймін. Таңғы асқа да ет асып жейтін қазақ үшін жақсы альтернатива.

– 200 гр ет фарші
– 2 стакан сүт
– 3 жұмыртқа
– бұрыш пен тұз
– көк пияз
– аскөк

Аскөк пен көк пиязды майдалап тұрап етпен бірге қуырыңыз. Тұз бен қара бұрыш қосыңыз. Еттің түсі өзгере бастаған кезде сүт+жұмыртқа қоспасын қосып, сүт толығымен буланып шыққанға дейін пісіріңіз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Таңғы ас. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s