жармақ ботқасы

ботқа дегенімнің орысшасы – каша. яғни, төмендегі рецепт «манная каша» ғой ;) түрін ұқсата алмай, бұл не екен деп қиналмауларың үшін алдын ала айтып қояйын

– 2 стакан сүт
– 10 қасық жармақ
– 1 қасық қант
– 1 шәй қасық тұз
– талғамға қарай сары май

Сүтті қайнатып алыңыз да, себелеп (бұл маңызды!) жармақ салыңыз. Үнемі араластырып, 5 минут қайнатыңыз да, қант пен тұз қосыңыз. Тағы 5 минут қайнатып, сервис жасаңыз. Талғамға қарай ыстық ботқаға сары май қосып ұсыныңыз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Таңғы ас. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s