Қуырылған нарын

«Нарын» деп сорпа ішіндегі қамырға айтады. Төмендегі болса, біздің үйде ұнатылатын – қуырылған нарын. Бешпармақтан ертеңіне қалған болса, «нарын» жақсы шешім бола алады.

Тұздықпен қосылған пиязды алып тастап, тек қана қамыр мен етті ұзынша етіп тұраңыз. Майлы табаға қойып, асты қытырлақ болғанға дейін қуырыңыз. Нарынның жақсы жері, алдын ала тұрап қойып, мұздатқышта сақтап, керек кезде қуырып алсаңыз болады.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ұлттық тағам. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s