Француз алма пирогі

– 10 ас қасық ұн
– 8 қасық сүт
– 4 ас қасық сүйық май
– 2 жұмыртқа
– разрыхлитель
– 3-4 алма

үстіне:

– 100 гр сары май
– 150 гр қант
– 2 жұмыртқа

Ұн мен разрыхлитель, сүт, май мен жұмыртқа араластырыңыз. Алманы аршып, жұқалап тұраңыз да, қамыр үстіне тізіңіз. 180С духовкада 20 минуттай пісіріңіз. Піскенге 5 минут қалғанда үстіне құйылатын заттарды араластырыңыз: сары майды қайнатып, ішіне қант езіңіз. Суытып, жұмыртқа қосыңыз. Бәрін араластырып, пирогтың үстіне төгіп, қайта духовкаға қойып, тағы 20 минут пісіріңіз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Тәтті бәліштер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s