Сүзбелі ньоки

Ұзақ бір үзілістен кейін қайта келдім. Бұл жолы сүзбелі ньоки жасадым. Ол үшін мына жердегі рецептті негізге алдым.

– 250 гр сүзбе
– 1 жұмыртқа
– 50 гр сары май
– жарты стакан ұн
– 2 ас қасық қант

Бәрін қосып жұмсақ қамыр илеңіз. Аз аздан алып қолмен ұзынша етіп жайыңыз. Үлкен емес ньокилерге кесіңіз. Үлкендеу ыдыста тұзды су қайнатыңыз. Қайнаган кезде ньокилерді қойып, пісіріңіз. Ньокилер піскен кезде су бетіне қалқып шығады. Сүзіп алыңыз да, зәйтун майы немесе тәтті БИОС қосып араластырыңыз. Ыстықтай жеңілгені абзал.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Таңғы ас. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s