Шницель

Казакстандыктарды 9 мамыр – Улы женис кунимен куттыктаймын! .

Шницель дамди, жумсак ет. Жасалуы онай болып корингенмен, етти жукарту менин бираз уакытымды алды.

– сиырдын сан ети
– 2 пияз
– 2 касык ащты бурыш пастасы
– 1 тис сарымсак
– кара бурыш

Етти картоп езгиш агаш куралмен жукартыныз (жарыкка койган кезде, жарык саулеси коринетиндей жука болуы керек). Пиязды + сарымсакты блендерда (суы шыкканга дейин) езиниз. Жукартылган етти сонын ишине 1 сагатка койып койыныз (мен жарты сагат кана устадым). Ащты бурыш пастага малып, аз майга устин жауып писириниз. Керек болса, кайнаган судан косыныз.

Шницель ишине сыр орап писируге болады.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ет тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s