Керусус (армян тагамы)

«Керусус» армян тилинен «же да ундеме» деп аударылады екен. Рецептти ариптестеримнин биреуи берген еди.

– 5 орта картоп
– 400 гр жылкы ети
– 2 пияз
– туз, кара бурыш
– соя соуысы

Етти писирип алыныз. Сорпасын гарнир ушин куриш дайыдаганга алып койыныз. Пискен етти узынша етип тураныз. Картопты аршып, узынша етип турап, майга куырыныз. Пиязды жарты шенберлеп тураныз да майга куырыныз. Пиязга ет косыныз. сал куырыныз. Туздап, бурыштаныз. Пияз бен етти картопка косып, устин жауып, соя соуысын косып жай отта 10 минуттай писириниз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ет тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s