Ананас шырыны

Ананас оте пайдалы коконис. Оны аршып, тураудын ози косымша онер. Егер кою шырын жаксы корсениз, блендерда жасаныз, егер де – суйык шырын унатсаныз шырынсыккышты (соковыжималк) пайдаланыныз. Газдалган су, шырынгы косымша озгешелик береди. Корицаны талгамынызга карай косыныз, мулдем коспасаныз да болады. Суытып ишилсе абзал.

– 1 ананас
– 1 шай касык корица
– 4 ас касык кант
– 1 стакан газдалган су

Ананасты аршып, ири тортбурыштарга тураныз. Блендерга койыныз. Ишине калган нарселерди да косып, шырын болганга дейин араластырыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Сусындар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s