Томат туздыгы

Томат туздыгы ет тагамдарынын барлык турине жаксы косымша болады.

– 1 кишигирим пияз
– 1 ас касык сары май
– 1 ас касык ун
– 4 ас касык томат
– 1 стакан ет сорпасы
– туз
– жалбыз (=мята)

Сары майга майдалап туралган пиязды куырыныз. Ун косыныз. Сал куырып, томат пен сорпа косыныз да астын азайтып, 8-10 минут пияириниз. Отты оширип, туз, кептирилген жалбыз бен аздап сары май косып араластырыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Гарнир мен соустар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s