Духовкада пискен коксерке балыгы

– 1 коксерке (= судак)
– сары май
– майонез
– 2 ири сарымсак
– кара бурыш

Балыкты тазалап, тузды суга койып койыныз. Кем дегенде 20 минут туруы керек. Майонез бен сарымсак езмесин араластырыныз. Туз бен бурыш косыныз. Шыккан коспаны коксеркенин устине еки жагынан жагыныз.


Калауыныз бойынша коксеркенин ишине мен уксап кызанак пен укроп койсаныз болады.

Балыкты еки кабаттап майлы фольгага ораныз. Алдын ала кыздырылган духовкада 20 минут писириниз.

гарнирга: Картоптарды донгелептеп тураныз да, майонез бен сарымсак коспасына малып, усти алтын саргыш туске дейин духовкада писириниз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Балық тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s