Шыршалар печеньеси

– 1 сары май
– 1 стакан кант
– 2 жумыртка
– 1 ванилин
– жарты шай касык разрыхлитель
– ала алганша ун

Жумыртка + кант + ванилин + май + ун жане разрыхлитель.. корсетилген кезекпен барин араластырыныз. Жумсак камыр шыгуы керек. Камырды аз аздан жайып, шырша формасымен печенье жасаныз. Жумыртканын сарысын устине жагып, 190С та усти кызарганга дейин писириниз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s