Пияз шенберлери

Комментарийдин биринде Галым пияз шенберлеринин жасалу тасилин айткан еди. Бугин сол шенберледи, кишигирим озгертулер жасап, булгур котлеталардын касына жасадым.

– орта пияз
– 1 касык ун
– 1,5 касык сут
– туз

Пиязды донгелектеп тураныз. Туралган пияздын арбир шенберин сут + ун + туз коспасына малып, кыздырылган майда саргыш туске дейин куырыныз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Гарнир мен соустар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s