Жажик

Лицейде жасап уйренген ондаган тагамдардын ишинен уйдегилеримиз жажикке баска тагамдарга караганда тезирек уйренди. Орыстын окрошкасына уксаганнан болса керек. Асиресе жазгы куни жасалынса жаксы. Сонымен катар, котлет жане баска да ет тагамдарга косымша ретинде жасалынса жаксы.

Киярды теркадан откизип, колдын айранын немесе баска кою айран + бир тис сарымсак косып араластырыныз. Талгамга карай тузданыз.

(суретте Айша жасаган жажик)

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Сорпалар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s