Чипсыдан салат

Гульфиянын ауызашарынан келе салысымен осы салатты аспаздыкка илгеннен бери менен «рецептин кашан илесин» деп бир емес бирнеше адам сурады. «Ертен немесе аргы куни» десем де, сонгы кундери Аспаздыкты жанартып туруга колым мулдем тимей кетти. Тун ортасында компьютердин басына отырган екенмин, одан ари созбай, салаттын рецептин казир жазып кетейин.

(Осыдан салатты еки рет жасадым – унатпаган адам жок!)

– пискен тауык ети (немесе кой ети)
– кияр (тузды немесе кадимги)
– 1 кишкентай банка жугери
– майонез
– 4 жумыртка
– аздап туз
– домалак чипсы

Барин узынша етип тураныз. Майонез косып араластырыныз. Ыдысынызга шенберинен чипсы тизиниз, ортасына салат койыныз. Араластырмай сервис жасаныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Салаттар (майонезді). Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s