Камыр ишинде алма

– 1 алма
– 2 шай касыгы ун
– 1 жумыртка агы
– 1 ас касык сут
– кант (талгамга карай)
– жарты шай касык каймак

Алманы калаган улкендикте турап, устине кант себелениз.

Камырдын жасалынуы: сутке кант косып араластырыныз. Каймак пен ун косыныз. Ен сонында жумыртканын агын косыныз. араластырыныз.

Туралган алманы дайын камырга батырып, кыздырылган майда куырыныз. Суыган алмаларга кант пудрасын себелениз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Десерт. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s