а-ля Рафаэлло

200 гр. печеньеге (Petit Beurre) кайнаган ыстык сут косыныз (аз аздан косып турыныз, сут молшери коп болмауы керек). Араластырыныз да, суытыныз. Суыган кезде, 50 гр. сары май мен 50 гр ериген шоколад косыныз. Араластырыныз. Енди, ири да емес, майда да емес туралган жангак косыныз. Барин тагы бир рет араластырып, колмен туйиршиктер жасаныз да, кокос унтагына батырып койыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Десерт. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

2 Responses to а-ля Рафаэлло

  1. Anonymous айтады:

    salem. jaksy recept sekildi.Petit Beurre ol kanday pechenye? ogan uksas baskasyn koldanuga bolmay ma? mysalga?shyryn

  2. Эльвира айтады:

    Salem Gauhar,»pesochnoye» pechenyenin ar turlisi jaray beredi.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s