Сыршектер

Орыс тилинде «сырники». Курамында еш сыр жок болса да, неликтен «сыршектер» деп аталатынын тусинбеймин. Бирак та аты не болса да, тангы аска жаксы вариант. (Касына каймактан койып сервис жасаныз)

– 250 гр сузбе («Уй сузбеси» жаксы болады)
– 5 касык кант (талгамынызга карай)
– 5 касык ун
– ванилин
– 1 жумыртка
– аздап туз

Сузбени жаксылап (туйин калдырмай) езиниз да, ишине жумыртка, ванилин, кант, туз косып араластырыныз. енди жайлап ун косыныз. Ун не гурлым аз косылса, о гурлым дамдирек болады. Енди дайын камырдан кишкентай туйиршиктер жасап, калаган форма берип, унга малып, майга куырыныз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Таңғы ас. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

4 Responses to Сыршектер

  1. Anonymous айтады:

    tvorog da bir cesit SIR go baurim!:)

  2. Эльвира айтады:

    аа дурыс, ол жагын ойламаппын :)

  3. Anonymous айтады:

    Elvirka, na kazahskom nazvaniye interesnoye. kendin mi uydurdun yoksa harbiden mi oyle. Viglyadat appetitno.

  4. Эльвира айтады:

    ozim goi sol bayagi :) baskasha audara almadim. keshirersizder endi :)

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s