Каракат вареньеси

Каракат (=смородина) вареньеси вареньелердин арасында ен машакатты, бирак сонын касында ен дамдиси болып табылады. Бул варенье де кайнатылмай жасалынады. Бар кереги – мясорубка :)

1 ас касык кантка 2 ас касык каракат молшеримен мясорубкадан барлык каракатты откизиниз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Консервілеу. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

2 Responses to Каракат вареньеси

  1. aida айтады:

    Elv ne len tebe bilo schitat po lojke :))

  2. Эльвира айтады:

    в горловину мясорубки килограммами ничего не закинешь, поэтому по любому накладывать приходится ложками. На одну ложку сахара 2 ложки смородины – это расчет приготовления. Если у тебя мясорубка большая (а у меня она не большая), то можешь положить 3 ложки сахара и 6 ложек смородины.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s