Тазарып жуылган 1 кг танкурайга 1,2 кг кумшекер косып 6 сагатка койып койыныз. Кумшекер суланып, ери бастаган кезде танкурайды араластырыныз – кумшекер толыгымен ерип, танкурай езилир болингенге дейин. Кейбир жердерде бул вареньени бир рет болса да кайнатады, бирак кайнаткан кезде вареньенин кундылыгы азаяды деп ойлаймын, сол ушин биз кайнатпаймыз.
тараулар:
- * досымның мәзірі (26)
- * giveaways (4)
- * қолөнер (16)
- *** (107)
- Балық тағамдары (23)
- Гарнир мен соустар (37)
- Десерт (43)
- Ет тағамдары (52)
- Консервілеу (13)
- Көкөніс тағамдары (61)
- Мастер-класс (32)
- Печенье (58)
- Пиццалар (27)
- Салаттар (майонезді) (33)
- Салаттар (майонезсіз) (46)
- Сорпалар (34)
- Сусындар (16)
- Таңғы ас (70)
- Торттар (34)
- Тәтті бәліштер (47)
- Тұзды бәліштер (47)
- Ыстық тамақ (41)
- кекстер (34)
- маффиндер (32)
- микротолқынды пеш (4)
- Ұлттық тағам (25)
- Ұн тағамдары (34)
Маған қайнатпай жасаған ұнайды. Осы жолы солай жасадық, күчт! )))
Алыста жүргенде осы жазбаны оқып, «көретін екен» деп түртіп қойып едім, АЛЛАға мың тәуба, ал Элвираға мың алғыс!!! )))