Танкурай (=малина) вареньеси

Тазарып жуылган 1 кг танкурайга 1,2 кг кумшекер косып 6 сагатка койып койыныз. Кумшекер суланып, ери бастаган кезде танкурайды араластырыныз – кумшекер толыгымен ерип, танкурай езилир болингенге дейин. Кейбир жердерде бул вареньени бир рет болса да кайнатады, бирак кайнаткан кезде вареньенин кундылыгы азаяды деп ойлаймын, сол ушин биз кайнатпаймыз.

Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Консервілеу. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

1 Response to Танкурай (=малина) вареньеси

  1. Ainameken айтады:

    Маған қайнатпай жасаған ұнайды. Осы жолы солай жасадық, күчт! )))
    Алыста жүргенде осы жазбаны оқып, «көретін екен» деп түртіп қойып едім, АЛЛАға мың тәуба, ал Элвираға мың алғыс!!! )))

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s