Камыр ишинде сосиска

Ашытылган камырмен емес, ерекше болсын деп, «песочное» камырга жакын жасауга тырыстым.

– екиге болинген 5 сосиска
– 400 гр ун
– 250 гр маргарин
– 150 гр айран
– устине жагу ушин жумыртка сарысы

Камыр ушин катты маргариин мен унды араластырыныз. Камыр унтакталуы керек., Айранды косып камыр илениз. Тоназаткышта 30 минуттай устаныз. сосискаларды екиге болиниз да, камырдан аздап алып, ишине сосиска койып шеттерин жабыныз. Устинен пышакпен тилип жибериниз да, жумыртканын сарысын жагыныз. Духовка табагыныз устине аз гана ун сеуип, устине камыр ишинде сосискаларды тизиниз да, 220С духовкада писириниз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ұн тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s