Уйдин наны

Мамамнын уйдин нанын жасаган кездерин аса унатамын. Асиресе, танертен жасаган кездеринде, осы наннын иисимен оянганды жаксы коремин. Ауылга барганымыда болса, танертен ыстык-ыстык нан мен 1 стакан ыстык сут ишпей кунимди бастамайтын едим.

жарты пакет ашыткыны азгана судын ишинде ирит. Ашыткы котерилген кезде, 1 касык туз + 1 литр жылы су косып араластыр. 1 ас касык каймак немесе айран жане 1 шай касыгы суйык май косып араластыр. Ен сонында ун косып, нан иле де, жылы жерге апарып кой. Нан котерилген кезде 220С духовкада писир. Пискен ыстык наннын устине сары май жагыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Ұлттық тағам, Ұн тағамдары. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s