Шоколад торты

Кезекти кермес ушин жасаган тортым. Келеси жасаганымда устине гул салып сандегим келеди.

– 150 гр сары май,
– жарты стакан кант,
– 5 жумыртка,
– 1 пакет «Кент» какао,
– 2 кесе ун,
– 2 кишкентай касык разрыхлитель

глазурь ушин:

– 100 гр шоколад,
– 50 гр сары май,
– 1 стакан кант пудрасы,
– 5 улкен касык сут,
– 1 улкен касык крахмал,
– 3 улкен касык какао,
– ванилин

Жумсартылган майды кантепн араластырыныз. Бир бирдеп жумыртканын сарыларын косыныз. Какао + ун + разрыхлитель косып араластырыныз. Ен сонында жумырткалардын актарын косыныз. Форманызга куйып, устин фольгамен жауып койыныз. 200С духовкада 45 минут писириниз.

Духовкадан шыгармай суытыныз да, устине глазурь жагыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Торттар. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s