Алма бисквити

Portakal Agaci’нан алынган рецепт. Коптен бери жасаймын деп жургенмин. Сонгы апта жасап, осы бисквиттерди жаксы корип, озимнин фавориттеримнин арасына костым. Келген конактарыма да унады деп сенемин

камыр ушин:

– 250 гр маргарин, жумсартылган
– 75 гр суйык май
– 75 гр айран
– 9 касык кант
– 1 шай касыгы сода (уксуска куйдирилген)
– ун

начинка ушин:

– 3 алма
– 3 ас касыга кант
– 1 шай касыга корица
– бир уыс жангак

Соданы уксуска куйдиресиз де, колынызга жабыспайтын камыр илениз.

Алмаларды кантпен косып писириниз. Суыган сон, корирца мен жангак косып араластырыныз.

Камырдан жангак улкендигинде болип алып, ишине алма начинкасын косып, противеньге тизиниз. Камырдын шеттерин коскан жер уст жагына келуи керек (айтпесе алманын суы агып кетеди). Пишакпен бисквиттердин устинен сызыкшалар откизиниз. (мен бисквиттердин устине жумыртканын агын жактым) Алдын ала ысытылган 180С духовканызда бути салдеп кызарганга дейин писириниз. Писип, суыган сон кант пудрасын сеуип койыныз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Печенье. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s