Сузбели татти балиш

Рецепттин молшерин жартыга тусиргениме карамастан, канты коп болып пирогымнын камыры сал каттылау болган сиякты. Сол ушин осы жерге рецепте калай берилсе, солай жазайын. Жалпы дамди, жасалуы онай пирог.

Камыры ушин:

– 2 стакан ун,
– 250гр маргарин,
– 2/3 стакан кант,
– 1 жумыртка,
– 1/2 шай касыгы туз,
– 1/2 шай касыгы сода (уксуска куйдирилген)

начинкасы ушин:

– 800гр творог,
– 2 улкен касык кант,
– 3 жумыртка,
– 1,5 улкен касык крахмал

Жумсартылган маргаринга кант косып миксерлениз, ишине сода, туз жане жумыртка косып жаксылап миксерлениз, копик шыкканга дейин. Ун косып, камыр илениз. Камыр кургактау шыкса 1-2 касык су косып илениз. Камырды биркелки етип кабыргалары жогары ыдысынызга жайыныз.

Творог, кант, жумыртка жане крахмалды араластырыныз. Камырдын устине койып, биркелки етип жайыныз. Камырдын «кабыргаларын» начинканын устине бугип койыныз. 200~220С духовканызда 20 минуттай писириниз.

Advertisements
Бұл жазбаның орналастырылған санаттары: Тәтті бәліштер. Бетбелгі жасау үшін тұрақты сілтеме.

3 Responses to Сузбели татти балиш

  1. Anonymous айтады:

    Elv, ty v nachinku kish-mish dobavlala? 4to za 4erniye shtu4ki?Hochu zavtra poprobovat’, a krahmal obezatelno v nachinku dobablyat?

  2. Эльвира айтады:

    krahmal ne obyazatelno, eto dlya podderjaniya formi. no ishindegi jumirtkamen i tak jaksi boladi :)izyum kostim shininda da :))) birinshi rulet jasagam goi, sosin sol ruletten kalma izumlerdi koskam, reseptte jok edi olar.

  3. Anonymous айтады:

    ponyatno, rahmet za otvet

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s