Бир улкен касы унды майга куырасыз. Катти куйдирмей, саргыш туске дейин гана куырасыз. сосын кабыгы аршылган 6 помидорды майдалап турап жиберип казанга косып куырасыз. булькать ете бастаган кезде 2 касык томат косасыз да тагы писиресиз. тагы булькат ете бастаганда 1,5 стакан су косып, туз косып кайнатасыз. сервировать еткен кезде сыр косып берсениз..олип туседи :)
тараулар:
- * досымның мәзірі (26)
- * giveaways (4)
- * қолөнер (16)
- *** (107)
- Балық тағамдары (23)
- Гарнир мен соустар (37)
- Десерт (43)
- Ет тағамдары (52)
- Консервілеу (13)
- Көкөніс тағамдары (61)
- Мастер-класс (32)
- Печенье (58)
- Пиццалар (27)
- Салаттар (майонезді) (33)
- Салаттар (майонезсіз) (46)
- Сорпалар (34)
- Сусындар (16)
- Таңғы ас (70)
- Торттар (34)
- Тәтті бәліштер (47)
- Тұзды бәліштер (47)
- Ыстық тамақ (41)
- кекстер (34)
- маффиндер (32)
- микротолқынды пеш (4)
- Ұлттық тағам (25)
- Ұн тағамдары (34)
tunde auzasharga jasaganim rezepttegiden de kushti shikti :) op onai, damdi sup eken… endi arkashan jasap turuga boladi eken :)rakhmet.Nazym
Elvira, pomidorlardi blendermen ezu kerek pe edi? meniki sizdin suretteginizden baska6alau bolip 6ikti.
ой, Айша, 2005те жазылған жазуды қайта оқытып бір күлдірттің ау сен де ;) әсіресе, анау "булькать" дегенді күшті жазыппын иә :)))) күлкілі болса да, түзетпеймін – тарихи мұрағат болып қала берсін :)))сұрағыңа келер болсақ.. хм.. жақсы піскен, қатты емес қызанақ болса, ып-ыстық суға батырып қабығын аршу жеткілікті болуы тиіс. сендегі қалай болып шықты? суреті бар болса, жеке поштама жібер – көрейік.
:) ozim de kulip otirip okip edim. duris, o6irmeniz :)kabigin ar6idim, balkim iri kilip turagan 6igarmin.suretin jiberdim :)
қарадым. иә, жаңағы қызанақтар жұмсарып пісеберген кезде оларды жақсылап езу керек. миксермен немесе өзің айтқандай блендермен. ешбірі жоқ болса, толкучка да жарай береді. тағы жасап көрші ;)